Al uw installatiewerken bij 1 bedrijf

Toegankelijk

Wij houden van een persoonlijke aanpak en we denken graag met je mee. No nonsens communicatie vinden we erg belangrijk. Ons doel? Het onderhouden van een langdurige relatie met onze klanten, zowel bedrijf als particulier.

Flexibel

Onze monteurs zijn allround, dus gemakkelijk en snel inzetbaar. Dit maakt ons erg flexibel. Moet er materiaal besteld worden? Dan is dat vaak de volgende ochtend in huis!

Kundig

We investeren in het kennis- en opleidingsniveau van onze monteurs. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de nieuwste regels en technieken.

Ervaren

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd. We hebben een goede band met onze leveranciers en onze klanten. Onze mensen zijn lang bij ons in dienst, wat voor onze klanten staat voor betrouwbaarheid. Wij denken oplossingsgericht.

“Wij zijn all-round en we staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service.”

ONZE MISSIE & VISIE

Installatietechniek E&H heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier.

Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

0
Vakmensen
0 jaar
Ervaring
0
Projecten
0
Opdrachtgevers
MAAK KENNIS MET E&H

We staan u graag te woord

Eigenaar
Erik ter Wijlen
Eigenaar
Eigenaar
Henri Hakkers
Eigenaar

Betrouwbare partner voor particulieren, aannemers en coöperaties

In alles wat wij doen, staat de klant centraal. Wij zien onze klanten namelijk als partner, een zakelijke relatie die wij zorgvuldig onderhouden. Dat vormt een basis voor uw en ons succes.

AFSPRAAK MAKEN